Molgoten beton

Onze betonnen molgoten

De molgoten zijn rechtstreeks afkomstig uit onze fabriek en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen qua duurzaamheid en sterkte. Onze standaard molgoten van 40-700 cm lang zijn veelzijdig toepasbaar, hebben een breedte van 40 cm, hoogte van 12 cm en een holling van 1,5 t/m 3,5 cm diep. Ze zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, zodat u de gewenste lengte bereikt. Op deze manier realiseert u snel een efficiënte waterafvoer.

Afbeelding molgoot beton

Offerte aanvragen

Heeft u betonnen molgoten nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een scherpe prijs in uw inbox!

Productkenmerken molgoot beton

Productafbeelding molgoot beton
OmschrijvingEigenschappen
AfmetingenLengte 40 – 700 cm, breedte 40 cm, hoogte 12 cm en diverse hollingen
KleurBetongrijs, andere RAL-kleuren op aanvraag
Gewicht/stuk/kg57
BetonkwaliteitC45/55
HoogovencementCEMIII/A
MilieuklasseXC4/XD3/XF4
BetonoppervlakC

Over ons

Ons bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het produceren en leveren van producten van beton. Door de jaren heen hebben we ons met name gespecialiseerd in het fabriceren van molgoten. De betonelementen worden gemaakt van hoogwaardige betonkwaliteit. Hierbij hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo maken we gebruik van gerecycled betongranulaat als toeslagmateriaal en zijn we continu bezig met het bedenken en toepassen van nieuwe CO2-oplossingen. Doordat wij alle molgoten direct uit onze eigen fabriek leveren en werken met moderne en innovatieve manieren om een hoge productie te draaien, kunnen wij onze prijzen laag houden. Hierdoor profiteert u bij ons van topkwaliteit betonelementen voor een aantrekkelijke prijs.

Onze opdrachtgevers

Veelgestelde vragen

Molgoten zijn betonnen afvoergoten met in het midden een licht verdiept gedeelte, ten behoeve van afwatering. De molgoten zijn veelal terug te vinden langs straten en asfaltwegen, maar ook bij parkeerplaatsen, sportparken en meer.

Het gebruiken van betonnen molgoten is een eenvoudige manier om (hemel)water op efficiënte wijze af te voeren. Dankzij het verdiepte gedeelte in het midden van de goot wordt het water goed afgevoerd. Molgoten zijn veelal terug te vinden langs straten en asfaltwegen.