Over ons

Wij zijn al ruim 60 jaar de nummer één leverancier van Nederland in molgoten. Al onze betonnen molgoten worden rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen fabriek en worden vervaardigd uit duurzaam beton. De molgoten zijn standaard verkrijgbaar in betongrijs, maar is in elke RAL-kleur verkrijgbaar. Wij kunnen een korte levertijd hanteren en een scherpe prijs aanbieden, doordat de molgoten worden gemaakt door middel van het Dry cast systeem. 

Scherpe prijzen

Door ons direct-ontkist systeem kunnen wij lage prijzen hanteren.

Milieubewust

Molgoten zijn deels gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Scherpe prijzen

Wij kunnen een korte levertijd hanteren en een scherpe prijs aanbieden, doordat de molgoten worden gemaakt door middel van het Dry cast systeem.

Duurzaam

Binnen de bouwsector wordt gewerkt met het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk staat voor objectief vastgestelde kwaliteit voor de infra en bouwsector. Ons bedrijf is KOMO-gecertificeerd met de Kiwa criteria 73, categorie 2. Daarnaast beschikken wij over een ISO 9001 certificaat en opereren wij met oog voor duurzaamheid en de wensen van onze klanten.

KOMO-keurmerk​

Binnen de bouw wordt gewerkt met het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk garandeert objectief vastgestelde kwaliteit voor de bouwsector en infra. Ons bedrijf is KOMO gecertificeerd (Kiwa criteria 73, categorie 2) en een ISO 9001 gecertificeerde fabrikant. Wij werken met oog voor duurzaamheid en klantspecifieke wensen.

Tevreden klanten

Binnen ons bedrijf vinden we het belangrijk om ons dagelijks volledig in te zetten voor onze klanten. Wij bieden een professionele en betrouwbare service en hanteren een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Binnen 24 uur ontvangt u een offerte! 

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in molgoten? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!